Turvallinen vertaistukikeskustelu

Tapahtuma järjestetään perjantaina 18.4. kello 17-19.

Eduskuntavaalien tulokset ja sitä seuraavat hallitusneuvottelut ohjaavat Suomen tulevaisuutta, mutta mitä vaalien tulokset merkitsevät rodullistettujen ihmisten näkökulmasta? Kuinka vähemmistöistä ollaan puhuttu vaalien alla ja tuleeko yhteiskunnallinen keskustelu muuttumaan vaalien myötä? Miten vaalit ja keskustelut vaalien ympärillä ovat vaikuttaneet vähemmistöjen mielenterveyteen ja hyvinvointiin? Miten jatkamme vaaleista eteenpäin anti-rasististen tavoitteiden edistämiseksi?

Tilaisuuden tarkoituksena on antaa rodullistetuille tilaa pohtia vaalikampanjoita ja vaalitulosta turvallisemmassa ympäristössä muiden rodullistetujen kanssa. Tilaisuudessa voi jakaa omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Olet myös tervetullut ainoastaan kuuntelemaan ja olemaan paikalla turvallisessa ympäristössä.

Tilaisuus on avoin kaikille rodullistetuille (niin Fem-R:n varsinaisille jäsenille kuin muillekin rodullistetuille). Tilaisuus järjestetään ydinkeskustassa, mutta tarkka tapahtumapaikka ilmoitetaan osallistujille tapahtumaa edeltävänä iltana voidaksemme taata kaikkien turvallisuuden.

Tilaisuuteen pitää erikseen ilmoittautua alla olevassa osoitteessa tai lähettämällä meille viestiä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa. Fem-R tarjoaa teen/kahvin tilaisuudessa. Tila ei valitettavasti ole esteetön.