Ilmoittautuminen vuosikokoukseen

Ajankohta: 04.12.2019 klo 17-20 Helsingissä

On se aika vuodesta kun Fem-R:n jäsenet ja ystävät kokoontuvat yhteen keskustelemaan järjestön menneestä vuodesta ja suunnittelemaan tulevaa vuotta. Vuosikokouksessa unelmoidaan paremmasta ja yhdenvertaisemmasta Suomesta, joka on kaikille ihmisille turvallinen sekä pohditaan työkaluja tämän unelman saavuttamiseksi.

Vuosikokouksessa valitaan uusi hallitus, joka toimenpanee osan niistä upeista ideoista, joista vuosikokouksessa päätetään. Hallituksen voi hakea, vaikka ei olisi Fem-R:n jäsen! Jos haluat tietää lisää hallitustoiminnasta, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tule siis mukaan Fem-R:n vuosikokoukseen 4.12. kello 17 ja rakennetaan yhdessä anti-rasistinen ja feministinen Suomi! Vuosikokoukseen voi osallistua kuka tahansa Fem-R:n toiminnasta kiinnostunut, mutta vuosikokouksessa voi äänestää ainoastaan Fem-R:n jäsenet.

Vuosikokouksen materiaalit lähetetään kaikille jäsenille viimeistään viikko ennen varsinaista kokousta. Mikäli olet Fem-R:n jäsen ja asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja haluat osallistua vuosikokoukseen, Fem-R voi korvata matkakustannukset 30 euroon asti. Jos matkakustannukset ovat korkeampia, niin ilmoita siitä meille (nitin@fem-r.fi) ja pyrimme parhaamme, jotta osallistumisesi ei jää välistä kustannusten takia.

Vuosikokous on myös loistava tilaisuus tukea Fem-R:n työtä, koska vuoden loppuun asti voit liittyä järjestön jäseneksi puoleen hintaan (10 euroa kaikille, 5 euroa vähävaraisille): http://www.fem-r.fi/jaseneksi/

Ilmoittautuminen: