Hallitus

Fem-R:n vuoden 2018 hallitus koostuu 10 jäsenistä, mukaan lukien kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa. Voit ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin sähköpostitse etunimi@fem-r.fi ja mielellämme vastaamme kaikkiin kysymyksiinne.

Aurora, vaikuttamistyön vastaava
En ole erityisesti kissa-tai koiraihminen. Rakastan väitellä aiheesta kuin aiheesta. Unelmani on maailma, jossa Fem-R:n kaltaisia järjestöjä ei enää tarvittaisi. Siinä maailmassa keskittyisin pohtimaan mitä tehdä kyvylläni muistaa joka ikisen kuulemani laulun sanat ulkoa.

Baiar , taloudenhoitaja, baiar@fem-r.fi
Kaikki minut tuntevat tietävät miten helposti innostun kaikesta uudesta. Kameran kanssa seikkaileva liikuntaintoilija, jonka lukulistalla on aina vähintään kymmenen kirjaa. Järjestelmällinen ihminen. Kaikki tärkeät dokumentit on mapitettu siististi – ehkä siksi myös Fem-R:n rahastonhoitaja.

Brigita, puheenjohtaja, brigita@fem-r.fi
Henkeen ja vereen feministi. Meemit ovat lähellä sydäntä. Parasta on poliittiset meemit. Olen se tyyppi, joka alkaa bailata bileissä out of nowhere, kun 50centin Candy Shop alkaa soimaan. Runot ja viini maistuu aina. Rakastan järjestöelämää ja maailman parantamista, siksi minut löytää myös Fem-R:n hallituksesta.

Elina, sihteeri, elina@fem-r.fi
Olen utelias maailmanmatkaaja, joka etsii aina uusia kokemuksia. Innostun asioiden kehittämisestä ja organisoimisesta ja elämäni pysyy balanssissa suunnistuksen ja joogan avulla. Fem-R:llä toimin sihteerinä eli pidän järjestön käytännön asiat rullaamassa.

Irene, jäsenvastaava

Jasmin, viestintävastaava, jasmin@fem-r.fi
Kansainvälisistä ja yhteiskunnallisista ilmiöistä syttyvä kahviaddikti, joka uskoo avoimen vuorovaikutuksen ja viestinnän voimaan. Intohimona yhdenvertaisen ja vastuullisen huomisen rakentaminen – ja lattarirytmit. Päivät pelastaa koiravideot, GIF:it ja meemit. Vapaa-ajalla harrastaa mm. koirien bongailua.

Nitin, puheenjohtaja, nitin@fem-r.fi
Olen idealisti, joka rakastaa kaupunkeja enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Minulla on kova luottamus inhimillisyyteen ja uskon, että me kaikki voimme olla osa sitä muutosta, jonka haluamme nähdä maailmassa. Fem-R:n ohella olen töissä eduskunnassa, jossa pyrin myös edistämään ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta.

Noor, sidosryhmävastaava, noor@fem-r.fi
‪”Ihmiset lausuvat nimeni yleensä väärin.”‬
Rakastan kissoja, olen vihreän teen suurkuluttaja‪ sekä teen maailmasta parempaa paikkaa toimimalla järjestöaktiivina, joten minuun voi törmätä useista eri yhteyksistä. Fem-R:llä toimin sidosryhmävastaavana, joten minulle kannattaa ohjata mahdolliset yhteistyöpyynnöt.

Yasmin, yhdenvertaisuusvastaava